شهر دریا آخرین اخبار رویدادها و معرفی اماکن گردشگری استان بوشهر the best UK Search engine


817
مربا لیموترش و درست کردن مربا لیموترش و تهیه مربا لیموترش و آموزش درست کردن مربا لیموترش را در نمناک بخوانید.


817
سپس در یک دیگ، آب را به جوش آورده و لیمو ترش‌ها را در آن بریزید و فوری بردارید. اگر لیموها زیاد در آبجوش بمانند، تلخ می‌شوند. به این ترتیب سه بار لیموها را در آبجوش ریخته و فورا از داخل آب بیرون بیاورید. سپس با نوک چوب کبریت لیموها را سوراخ کرده ، آنها را یکی یکی در شربت غلیظی که قبلاً آماده کرده اید (شربت مربا) و روی آتش  ...


817
30 سپتامبر 2015 ... کدبانو دارای خاصیت دارویی و بسیار مفید برای فصل زمستان مربا و ترشی لیمو ترش بانوان|آشپزی , بانوان|ترشی و مربا , کدبانو.


817
3 ا کتبر 2009 ... سپس با نوک چوب کبریت لیموها را سوراخ کرده ، آنها را یکی یکی در شربت غلیظی که قبلاً آماده کرده اید (شربت مربا) و روی آتش گذاشته اید، بریزید. همین که تمام لیموهای فوق الذکر را ریختید، آن را از روی آتش بردارید. دو روز بعد دوباره، مربای لیموی فوق الذکر را بار نموده و کمی دیگر بجوشانید تا غلیظ تر شود. آفتاب ...


817
... ممکنه شربت مربا کاملا جذب بشه ولی پوست لیموها هنوز کاملا شکلاتی نشده باشن دراین حالت باید مجددا آب وشکر مخلوط کنید وبریزید رو مربا ... وقتی مربا آماده شد کمی وانیل و نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو رو باهاش مخلوط کنید هم زده واز رو گاز بردایرد. منبع/مولف : vszf.persianblog.ir. تصویر غذا. شام چی داریم؟ - مربای پوست لیمو ترش.


817
30 ژانويه 2016 ... آموزش آشپزی - مربا و ترشی لیمو ترش.


817
طرز تهیه مارمالاد لیموترشمواد اولیه : ليموترش زرد پوست گرفته شده 500 گرم شكر.


817
29 دسامبر 2014 ... جام جم سرا: مواد لازم- لیموی درشت ۴عدد، آب لیمو ۲قاشق غذاخوری، شکر ۲۰۰گرم، آب ۴پیمانه (۲پیمانه برای جوشاندن پوست لیمو). ... آب مواد را از صافی رد کنید و این کار ( جوشاندن) را دوباره تکرار کنید تا تلخی لیمو از بین برود. ... برچسب‌ها : آموزش آشپزی طرز تهیه مربا مربای لیموترش چاشنی صبحانه چاشنی ایرانی.


817
[ دسته بندی : مربا ها و ترشی ها ]. مواد لازم: لیموی درشت یک کیلو. شکر 5/1 کیلو. آب 2 عدد لیمو. طرز تهیه: لیموها را بعد از شستن نصف کرده و با آبمیوه گیری دستی آب آنها را میگیریم و تفاله های آن را از داخل پوست لیمو بیرون می آوریم.سپس پوست لیموها را به مدت 24 ساعت در آب سرد تمیز قرار می دهیم در این مدت سه تا چهار بار آب را عوض می ...


817
26 آگوست 2010 ... ليموها را سه بار با آب جوش هر بار به مدت پنج دقيقه مي جوشانيم، آن گاه، شكر را با سه ليوان آب جوشانده و ليموها را درون شربت مي ريزيم و به مدت 15 تا 20 دقيقه با حرارت ملايم ميجوشانيم تا شربت غليظ شده و مربا جا بيفتد. نكته: مرباي ليموترش براي هضم غذا بسيار مناسب است. ** و اما استفاده ی این کاسه های کوچولوی ...